Thawte 123 SSL
Thawte 123 SSL

Thawte 123 SSL

Thawte SSL123 is a low-cost SSL solution. The certificate is usually issued in just minutes** and is also easy to install. Thawte validates your domain ownership before issuing the certificate. Thawte SSL123 Certificates includes a FREE Thawte Trusted Site Seal and FREE reissues.Основна задача на издавачите на SSL сертификатите е да ја валидираат вашата компанија односно идентитетот, со тоа што клиентите на Вашиот веб сајт ќе бидат сигурни за постоење на компанијата и имаат соодветна сигурност.

е истотака ефтин сертификат. Најчесто се издава за беколку минути и лесно се инсталира. Сертификатот ја потврдува вашата сопственост на доменот пред тој да биде издаден.  Самиот сертификат дава гаранција за безбедност до $100,000 


Цената на сертификатот е : 5310,00 денари/годишно со вклучена дедицирана IP адреса.

 

Контактирајте не за дополнителни информации.
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358