Skype кредити за разговор
Skype кредити за разговор

Skype кредити за разговор

Ценовникот по кој може да разговарате преку SKYPE e на ::: следната страна :::

Доколку сте веќе корисник на SKYPE и би сакале да имате кредит за разговори, или доколку сакате да станете корисник на SKYPE може да не контактирате преку email (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.)

skype


Цената за 10Еур SkypeOut кредит е 1050 денари (Со вклучено ДДВ18%)
Уплатата направете ја на

ГЛОБАЛ НЕТ - Скопје
Комерцијална Банка - сметка број : 300000001516631
со назнака : за SkypeOut кредит.

По уплатата известете не по email за името на Skype под кое треба да се уплати Вашиот кредит и ќе добиете дополнителни инструкции како веднаш ќе го добиете кредитот за разговори.

 

 

 

 

 

 

 

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358