Dedicated сервери во Македонија
Dedicated сервери во Македонија
  • REGISTER

Дедицирани сервери во Македонија

Dedecated 1

Dedicated 2

Dedicated 3

СЛОБОДНИ ЗА ПРОДАЖБА

1

1

1

Цена

6200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

7200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

7200 денари / месечно*

СО МЕСЕЧЕН ДОГОВОР

Еднократен инсталациски трошок

 

0 денари

 

0 денари

3200 денари

Процесор

Intel Xeon E5420

Intel Xeon E5400

2 x Intel Xeon E5400

Disk 2 x 300GB SAS (Raid) 1 x 1 TB  2 x 1TB (RAID)
Трансфер на податоци

 

10 TB /месечно 20 TB/месечно  20 TB/месечно
RAM Меморија  4 GB DDR2  8 GB DDR2  8 GB DDR2
Оперативен систем CentOs 6 CentOs 6  CentOs 6

cPanel (опционално)

cpanel

2650 денари / месечно*

Panel поддршка (опционално)

cpanel

1180 денари / месечно*

24/7 поддршка само за технички проблеми со серверот chk chk  chk
 

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

НАРАЧАЈ

 

 
Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358