Софтвер
Софтвер

Преинсталација на оперативен систем

Во секојдневната работа со вашите компјутерите се соочувате со многу проблеми. По некое време, иако вашиот компјутер сте го купиле пред 2 месеци, чувствувате како да нема сила. Овие проблеми се нормални и причината е најчесто вируси или слична класа на програми кои релативно го успоруваат системот. !

Најчесто решение е преинсталација на оперативниот систем. Сепак мора да ве предупредиме дека треба да внимавате кој ќе го направи тоа.

 

Дали услугите на компаниите се скапи ?

Можеби да, но искуството кое ние го имаме, доколку се одлучите тоа да го направи некој студент за ниска цена, тогаш веројатноста да платите повторно за дополнителна услуга е голема.

Што добивате од ГЛОБАЛ НЕТ како услуга ?w7

  • Безбедност на Вашите податоци. Се грижиме секој податок да биде сочуван и потоа вратен. Голем број на клиентите ни се жалат за изгубени слики, податоци и најчесто емаил пораки.
  • Инсталации на сите потребни драјвери и целосна функционалност на компјутерот.
  • Препораки за понатамошно користење и безбедност.
  • Препораки за најекономична надградба на системот. 

 

 

ВЗАЕМНА ДОВЕРБАubuntugui2

Една од важните работи кои ги добивате е доверба во нашата работа, а со тоа и поедноставна заштита на вашиот компјутер. Точно, не гарантираме дека компјутерот ќе работи 100% добро и во наредните 15 години, но сме сигурни дека ќе биде максимално оптимизиран за работа, ќе добиете квалитетни препораки и секогаш безбедни податоци.
Сепак, најскапата работа кај вашиот компјутер се податоците. Се друго има цена.

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358